Quotation within 24 hours? Click here to request a quotation

Vacancies

Boekhoudkundig administratief medewerker

Functieomschrijving

Houdt je van afwisseling en ga je graag de uitdaging aan om waardevolle informatie voor het management te halen uit de administratie? Wegens groei zijn wij voor onze financiële afdeling op zoek naar een Boekhoudkundig administratief medewerker, die samen met de financial controller een team vormt waarbij een ontspannen sfeer hand in hand gaat met hard werken.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit inboeken en betalen van facturen, bankboekingen, archivering en assisteren bij de gehele administratie. Bij gebleken geschiktheid zal er in overleg met de financial controller gekeken worden naar de beste mix en doorgroei mogelijkheden. Daarnaast vervang je 1 dag in de week onze back office medewerkster. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in het administratieve proces en dit maakt het allemaal nog afwisselender.

Functie-eisen:

– Afgeronde administratieve MBO opleiding niveau 4
– Praktijkdiploma boekhouden
– 1 á 2 jaar boekhoudkundige werkervaring
– Kennis van MS Office Excel en Word
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Eigenschappen:

– Nauwkeurig, kritisch en discreet
– Flexibel, spontaan, initiatief tonen
– Betrokken
– Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
– Feedback kunnen geven

Bedrijfsprofiel

Ruysch International B.V. is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in levering van zowel nieuwe als gereconditioneerde onderdelen voor 4-takt dieselmotoren, technische kennis en diensten.

Wij zijn een familiebedrijf dat in 1935 werd opgericht waarbij de klant centraal staat en waar kernwaarden als betrouwbaarheid, topkwaliteit hand in hand gaan met verduurzamen door innovatieve producten en door reconditionering