Немате артикли во вашата шопинг количка.

Обезбедуваме квалитетни резервни делови од европско потекло по конкурентни цени. Нашата цел е моторите на клиентите да работат со максимална ефикасност и со минимален прекин.Кликнете овде за да го видите нашето променето работно време


Погоден за

ABC


Погоден за

Wärtsilä


Погоден за

SWD

КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ

За да обезбедиме најдобра можна услуга ориентирана кон клиентите, придаваме големо значење на квалитетот и безбедноста. Нашите високи стандарди важат за нашата компанија внатрешно, како и за нашите добавувачи. Поседуваме сертификат ISO 1994 од 9001 година. Ние, исто така, можеме да обезбедиме сертификати за поголемиот дел од производите каде што вашето класификација бара таков сертификат.

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Повеќе од 80 години се фокусиравме и специјализиравме за купување и продажба на нови и реконструирани резервни делови за дизел мотор ширум светот. Ние снабдуваме со поморски и електрични индустрии. Ние нудиме високо квалитетни резервни делови од европско потекло по конкурентни цени. Ние сме специјализирани за резервни делови погодни за SWD, Wärtsilä и ABC diesel мотори. Одржуваме постојан залиха на повеќе делови погодни за сите овие мотори. Нашата цел е да го задржиме моторот на нашите клиенти да работи на максимална ефикасност и со минимално време на застој.

Посетете ја нашата продавница за резервни делови

RUYSCH INTERNATIONAL БВ

Ruysch International е меѓународна трговска / услужна компанија специјализирана за снабдување на резервни делови од европско потекло за дизел мотори 4-мозочен удар, техничко знаење и услуги и услуги за консултантски дијагностички мотори.

Повеќе информации

Работилница

Нашето целосно сопственост на работното место е опфатено со високо обучен персонал со долгогодишно искуство. Без загрозување на безбедноста и сигурноста, нашите услуги за ремонтирање ви овозможуваат да постигнете максимален век на траење на вашите компоненти со минимизирана цена за одржување. Нашето работно место се фокусира конкретно на реновирање и поправка на резервни делови за дизел мотори со четири удари. Развиевме со текот на годините и го проширивме нашиот спектар на активности во ултразвучно чистење и машинска обработка, како што се: вртење, мелење, дупчење и прободување.

Ние сме сточари на резервни делови од европско потекло погодни за:

SWD

R150, ДРО210, F240, SW280, TM410

Wärtsilä

20, 22 *, 26, 32 *, 38

* Ограничен опсег

ABC

DX *, DZ

* Ограничен опсег