за нас

Ruysch International е меѓународна трговска компанија специјализирана за снабдување на резервни делови од европско потекло за дизел мотори со погон 4, техничко знаење и услуги и консултантски услуги за дијагностицирање на мотори. Ruysch International е основана во 1935 од семејството Руиш, од кое третата генерација е одговорна денес. Ние сме познати по нашиот технички увид, нашата сеопфатна мрежа на знаење и точноста и брзината на која зависат нашите клиенти.