Dex Oil

Dex е моторно масло, засновано на нанотехнологијата, со што се намалува триењето помеѓу металните делови во внатрешноста на моторот. Помалку триење во моторот резултира во помала потрошувачка на гориво и помалку абење. Поради подобрениот процес на согорување, штетните емисии значително се намалуваат.