ОПРЕМА ЗА ГОРИВА

Во рамките на морски дизел мотор, работата на опремата за вбризгување на гориво е од големо значење. И покрај поочигледната штета, предизвикана од неисправно работење, перформансите на бродот во однос на потрошувачката на гориво, HP-излезот на моторот и емисијата на издувни гасови, зависат од оваа опрема.Ние нудиме широк спектар на високо квалитетна опрема за гориво со дизел мотор погодна за подолу наведениот мотор типови. Ве молиме контактирајте не ако имате какви било прашања во врска со опремата за гориво што ја нудиме.