Немате артикли во вашата шопинг количка.

Wartsila 26 Поврзувачки прачки НОВО

Wartsila 26 Поврзувачки прачки НОВО

ВО ЦЕНТАР НА ВНИМАНИЕ!!!!!!
На залиха сосема нови поврзувачки прачки. Погоден за Wartsila 26.

Wartsila 26 сега е достапна реклама Ruysch26

Ruysch International започна нова компанија заедно со пазарните професионалци за типот на моторот Wartsila 26. Новото име на компанијата ќе биде Ruysch26 и официјално започна во февруари 2021 година. За сите други типови мотори, сепак може да не контактирате како и обично на Ruysch International.

НОВИ АНГИНСКИ ДЕТЕРИ ЗА SW280 IN STOCK

НОВИ АНГИНСКИ ДЕТЕРИ ЗА SW280 IN STOCK

Среќни сме да ве информираме за нашите нови артикли погодни за Stork Werkspoor SW280. Ние ги проширивме нашите залихи со цилиндри, глави за поврзување, клипови и пумпи за гориво. Сите оригинални OEM квалитет. Погледнете го прегледот подолу за информации за дел и количина. Ние испорачуваме директно од берза, со кратки времиња на испорака по конкурентни цени.

РУYЕС АМЕРИКАС ПРЕТСТАВУВА РЕД ДЕЦА НА ЦАР НА СМП во Мексико

РУYЕС АМЕРИКАС ПРЕТСТАВУВА РЕД ДЕЦА НА ЦАР НА СМП во Мексико

Од 8th до 10th јуни, во Монтереј се одржа годишниот Конгресо Мексиканец Петролео (CMP). CMP е една од водечките деловни настани за оф-шор и енергетската индустрија во Мексико. Руис Америка се претстави во холандскиот павилјон на холандското здружение за енергетика.

УСПЕШНИОТ 3D ПИЛОТ ПРОЕКТ

УСПЕШНИОТ 3D ПИЛОТ ПРОЕКТ

Во текот на изминатата година, учествувавме со 27 други компании и организации во пилот-проектот во врска со печатењето на резервни делови 3D. Проектот го започнаа квартот за иновации, RDM Maker Space и пристаништето во Ротердам. Добиени се нови и интересни искуства, печатењето 3D се покажа како технологија со многу потенцијал во поморската индустрија.

Ви благодарам за учество во нас на ЕУРОПОРТ 2015

Ви благодарам за учество во нас на ЕУРОПОРТ 2015

Ние би сакале да ја искористиме можноста да ви се заблагодариме многу за присуството на нашиот штанд на Еуропорт 2015! Сигурно уживавме во состанокот со вас и се надеваме дека ќе ги исполниме вашите очекувања и одговоривме на сите ваши прашања во врска со нашите производи и услуги!

ПОСЕТЕТЕ НА УСЛОВИ НА ЕУРОПОРТ

ПОСЕТЕТЕ НА УСЛОВИ НА ЕУРОПОРТ

Ruysch International ќе учествува на Европор 2015 Ротердам од 3 до 6 ноември 2015. Можете да ја најдете нашата штанд во 1317 во салата 1.

ВИСТА ВО ТУРЦИЈА

ВИСТА ВО ТУРЦИЈА

Ова е недела на Internationalенското меѓународно здружение за испорака и трговија. Тоа е мрежа составена од само жени кои работат во поморската индустрија. WISTA сака да ги инспирира, енергизира, мотивира и едуцира жените во индустријата, да ја зголеми нивната надлежност и да ги зајакне во нивните кариери. Претставува Мариеје Руиш Ruysch International БВ во Истанбул, Турција. На фотографијата е прикажана холандската делегација ВИСТА. Сè на сè, има 220 жени од 36 земји.

RUYSCH PARTICIPATES ВО ПИЛОТ ПРОЕКТ '3D печатење на морските резервни делови'!

Дали печатењето 3D е само возбуда? Или, всушност, може да се отпечатат делови за брод, кои исполнуваат високи побарувања на превозната индустрија? Овие прашања ќе бидат одговорени за време на проектот „3D печатење на морски резервни делови“, извршен од конзорциум на компании поврзани со пристаништа 27, вклучително и Ruysch International.

ПРОИЗВОД ДА БИДЕТЕ БИЗНИС ЗА ГОДИНИ 80

ПРОИЗВОД ДА БИДЕТЕ БИЗНИС ЗА ГОДИНИ 80

ПРОИЗВОД ДА БИДЕТЕ БИЗНИС ЗА ГОДИНИ 80

Каква пресвртница: На Ruysch International ја славиме нашата годишнина од 80. Како прво, би сакале да им се заблагодариме на нашите односи за нивната поддршка низ годините.

RUYSCH INTERNATIONAL ПРИДОБИВИ БАРИ-ПРОДАВ 2015

RUYSCH INTERNATIONAL ПРИДОБИВИ БАРИ-ПРОДАВ 2015

Ние присуствуваме на изложбата Bari-Ship 2015 на мај 21-23 во Имабари, Јапонија. Бенџамин Кирс, нашиот менаџер Среден и далечен исток, е подготвен да ве запознае на штандот HO-02 во холандскиот Павилион. Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме и да ве информираме за оригиналните резервни делови за дизел мотори со погон 4 што ги нудиме и за нашиот нов систем за дијагностицирање на моторот, REDS-Maritime.

УСПЕШНО ПОСТАВНА ИСО 9001 РЕЦЕРТИФИКАЦИЈА!

УСПЕШНО ПОСТАВНА ИСО 9001 РЕЦЕРТИФИКАЦИЈА!

Уште успешно докажавме дека нашите процеси и системите за управување во целост живеат до ISO 9001 со полагање на годишна ИСО-инспекција без зголемени отстапувања. Беше извршена ревизија на целата наша организација, вклучително и нашето работно место, клучните процеси, системите и управувањето. Нашата организација интензивно се фокусира на управување со квалитетот и постојано подобрување на активностите; дело што повторно е наградено со обновување на нашиот ISO сертификат.