Резервни делови за SWD STORK WERKSPOOR, WÄRTSILÄ И ABC DIESEL АНГИНИ

Повеќе од 80 години се фокусиравме на и специјализиравме во купување и продажба на нови и реконструирани резервни делови со 4 удари на дизел мотор ширум светот. Ние главно снабдуваме со поморски и индустриски производи. Ние нудиме високо квалитетни резервни делови од европско потекло по конкурентни цени. Ние сме специјализирани за резервни делови погодни за SWD Stork Werkspoor, Вартсиä и ABC Diesel мотори. Одржуваме постојан залиха на повеќе делови погодни за сите овие мотори. Нашата цел е да ги задржиме моторите на клиентите да работат со максимална ефикасност и со минимално време на застој.

Нашиот опсег вклучува, но не е ограничен на резервни делови погодни за:

* Сите производи се погодни за тоа е забележано типот на моторот и марката. Сите прикажани броеви на делови се користат само за идентификација на производот.