ОЕМ резервни делови за сите видови на ABC diesel мотори

Ruysch International BV снабдува OEM резервни делови за сите видови ABC diesel мотори. Можеме да обезбедиме резервни делови за дизел мотори на Англо белгиска корпорација од опсегот DX: DX, DXC, DXS, MDX, MDXC, MDXS и мотори од опсегот DZ: DZ, DZC, BDZC, EDZC, MDZC, VDZC. Како што можете да видите, можеме да обезбедиме резервни делови за сите ABC diesel типови мотори. Ние можеме да понудиме резервни резервни делови од залиха или со кратко време на испорака за вашите ABC мотори. Ruysch International ви нуди нови или поправени резервни делови. Сите наши резервни делови се квалитетни резервни делови од европско потекло по конкурентни цени.

Барам цитат

Групи на мотори ANGLO BELGIAN CORP:

DZ

12VDZC, 16DZC, 16VDZC, 6BDZC, 6DZC, 6DZC-1000, 6MDZC, 6MDZC-900-150A, 8 MDZ-C, 8DZC, 8MDZC, DZC, 8DZC, DZC, 8DZC,

DX

6BDXC, 6DXC, 6DXS, 6MDX, 6MDXC, 6MDXS, 8 MDXC, 8DXC, 8MDXC, DXC, MDX, MDXC

* Сите производи се погодни за тоа е забележано типот на моторот и марката. Сите прикажани броеви на делови се користат само за идентификација на производот.

ВЕРУВАЧКИ И ВИСОК КВАЛИТЕТ АВЕЗ ARЕРВИ ДЕЛОВИ

Може да сметате на сигурни и квалитетни резервни делови ABC за максимална сигурност за вашите дизел мотори од Англо белгиска корпорација за возови, локомотиви, пловни објекти, влечни возила, чамци, морнарица, бродови и електрани. Сите овие резервни делови се произведени од OEM (Производители на оригинална опрема) од Европа. Нашите повторно делови се ремонтираат во нашата сопствена работилница во согласност со спецификациите на производителот на моторот.