abc diesel dx - резервни делови за abc diesel dx

Сите наши резервни делови за abc diesel dx моторите се произведуваат од производители на оригинална опрема (OEM) од Европа. Оваа garuantees дека сите наши резерви се произведени според највисоките стандарди поставени од произведувачите на мотори. Поради нашата голема база на клиенти, ние ги купуваме нашите резервни делови во значки. Ова обезбедува достапност на доволно залихи.

Ние исто така продаваме оригинални делови за реконструирање. Овие делови секогаш се надградуваат во нашата сопствена работилница во согласност со спецификациите на производителите на мотори. Ова гарантира дека сите наши делови за усогласување се во согласност со оригиналните стандарди.

Ние нудиме стандардна гаранција за сите наши резервни делови. Доколку е потребно, можеме да преговараме за да го продолжиме стандардниот гарантен рок на бараниот дел.

Делови за резервни делови: Anglo Belgian Corp DX:

Страница на 1 3

* Сите производи се погодни за тоа е забележано типот на моторот и марката. Сите прикажани броеви на делови се користат само за идентификација на производот.

ABC DIESEL - Резервни делови за ABC DIESEL DX

Сигурноста и стабилноста се клучните зборови за овој мотор, докажан концепт кој нуди издржливост. Ние нудиме резервни делови со оригинален квалитет погодни за следниве конфигурации: 3DXC, 6DXC и 8DXC.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ABC DIESEL DX мотор

  • 4-мотор со متوسط ​​брзина
  • Директно вбризгување на гориво
  • DX (природна аспирација), DXS (турбополнач), DXC (турбополнат и меѓуколебен)