Немате артикли во вашата шопинг количка.

swd stork werkspoor 410 - резервни делови за swd stork werkspoor 410

Сите наши резервни делови за swd stork werkspoor 410 мотори се произведени од Производители на оригинална опрема (ОЕМ) од Европа. Оваа garuantees дека сите наши резерви се произведени според највисоките стандарди поставени од произведувачите на мотори. Поради нашата голема база на клиенти, ние ги купуваме нашите резервни делови во значки. Ова обезбедува достапност на доволно залихи.

Ние исто така продаваме оригинални делови за реконструирање. Овие делови секогаш се надградуваат во нашата сопствена работилница во согласност со спецификациите на производителите на мотори. Ова гарантира дека сите наши делови за усогласување се во согласност со оригиналните стандарди.

Ние нудиме стандардна гаранција за сите наши резервни делови. Доколку е потребно, можеме да преговараме за да го продолжиме стандардниот гарантен рок на бараниот дел.

Резервни делови за работилски работил ДИЕЗЕЛ 410

Страница на 1 34
Резултати 1 - на 48 1597
Страница на 1 34

* Сите производи се погодни за тоа е забележано типот на моторот и марката. Сите прикажани броеви на делови се користат само за идентификација на производот.

SWD STORK WERKSPOOR - Резервни делови за SWD Мотори TM410

TM410 е „тешка“ средна брзина (ладење со вода) четиристепен дизел мотор. Ние нудиме резервни делови со оригинален квалитет погодни за следниве конфигурации: 6TM410, 8TM410, 9TM410, 12TM410, 16TM410, 18TM410, 20TM410.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ENGINE TM410

  • Четири мозочен удар, директно вбризгување на гориво.
  • Глава на цилиндерот со два издувни вентили и еден или два влезни вентили.
  • Еднонасочен или директен реверзибилен мотор.
  • Наменет за работа на тешки горива со спецификации што ги исполнува ISO 8217: 2005 (E), ISO-F-RMH 700.