wartsila 26 - резервни делови за wartsila 26

Сите наши резервни делови за wartsila 26 мотори се произведени од Производители на оригинална опрема (ОЕМ) од Европа. Оваа garuantees дека сите наши резерви се произведени според највисоките стандарди поставени од произведувачите на мотори. Поради нашата голема база на клиенти, ние ги купуваме нашите резервни делови во значки. Ова обезбедува достапност на доволно залихи.

Ние исто така продаваме оригинални делови за реконструирање. Овие делови секогаш се надградуваат во нашата сопствена работилница во согласност со спецификациите на производителите на мотори. Ова гарантира дека сите наши делови за усогласување се во согласност со оригиналните стандарди.

Ние нудиме стандардна гаранција за сите наши резервни делови. Доколку е потребно, можеме да преговараме за да го продолжиме стандардниот гарантен рок на бараниот дел.

Прилагодување на завртка

Прилагодување на завртка

143 0010
  •   6L26
  Контактирајте не за нашите тековни акции

* Сите производи се погодни за тоа е забележано типот на моторот и марката. Сите прикажани броеви на делови се користат само за идентификација на производот.

WÄRTSILÄ - Резервни делови за WÄRTSILÄ 26 АНГИНИ

Wärtsilä 26 беше развиен како одговор на потребата на пазарот за нов мотор во класата на родилници од цилиндри 260 mm. Првиот мотор беше испорачан во 1996 година. Ние нудиме резервни делови со оригинален квалитет погодни за следниве конфигурации: 6L26, 8L26, 9L26, 12V26, 16V26.

WÄRTSILÄ 26 КАРАТЕРИСТИКИ ЗА ДЕЦА ИН ENЕНИ

  • Вградени неколку конфигурации 6, 8 цилиндри во линија на мотори и 12, 16 цилиндри во мотори со форма V.
  • Има помалку делови, помалку побарувања за одржување, мала потрошувачка на гориво, намалено ниво на емисија и има можност да работи на најразлични горива.
  • Целосно во согласност со регулативите за емисија на издувни гасови IMO TIER II.