ВЕНТАЛНИ СЕДИА & УПАТСТВА

Седиштето на вентилот е површината на која се потпира влезниот и / или издувниот вентил за време на дел од работниот циклус на моторот. Ние нудиме широк спектар на седишта со висок квалитет на дизел моторните вентили и упатства погодни за подолу наведените типови мотори. Ве молиме контактирајте не ако имате какви било прашања во врска со седиштата на вентилот и упатствата што ги нудиме.