Offerte binnen 24 uur? Klik hier voor het offerteformulier
20
jul

Originele oem kwaliteit. Wij zijn verheugd u te informeren over onze nieuwe voorraaditems voor de Stork Werkspoor SW280. Wij hebben onze voorraad uitgebreid met cilinderkoppen, drijfstangen, zuigers en brandstofpompen. Alle onderdelen zijn originele OEM kwaliteit. Bekijk onderstaand overzicht voor informatie over de onderdelen en de beschikbaarheid. Wij leveren direct uit voorraad, hanteren korte levertijden en concurrerende …

RUYSCH INTERNATIONAL

Ruysch International is een internationale handelsonderneming, opgericht in 1935. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en gereviseerde onderdelen van Europese afkomst geschikt voor 4-takt dieselmotoren, technische kennis en diensten, en motor diagnostische adviesdiensten. Ruysch International is het overkoepelende bedrijf van drie unieke bedrijfsonderdelen: Spare parts, Consultancy en Technical Agencies.

  • Spare Parts is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor dieselmotoren, geschikt voor: SWD Stork Werkspoor, Wärtsilä en ABC Diesel.
  • Consultancy richt zich op het leveren van machinekamer adviesdiensten en motor diagnostische producten, zoals REDS-Maritime.
  • Technical Agencies vertegenwoordigt scheepswerven wereldwijd en vertegenwoordigt overige maritieme diensten.