Je hebt niets in je winkelmand.

Wij leveren hoogwaardige reserveonderdelen van Europese oorsprong tegen concurrerende prijzen. Ons doel is om de motoren van de klant met maximale efficiëntie en met minimale uitvaltijd te laten werken.Klik hier om onze gewijzigde openingstijden te bekijken


Geschikt voor

ABC


Geschikt voor

Wärtsilä


Geschikt voor

SWD

KWALITEIT & VEILIGHEID

Om de best mogelijke klantgerichte service te garanderen, hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze hoge normen gelden zowel voor ons bedrijf intern als voor onze leveranciers. Wij beschikken sinds 1994 over het ISO 9001 certificaat. We kunnen ook certificaten verstrekken voor de meeste producten waar uw classificatiebureau er een vereist.

RESERVEONDERDELEN

Al meer dan 80 jaar hebben we ons gericht en gespecialiseerd in de aan- en verkoop van zowel nieuwe en gereviseerde dieselmotor-onderdelen wereldwijd. Wij leveren aan de maritieme- en energiegenererende industrie. Wij bieden onderdelen van hoge kwaliteit afkomstig uit Europa tegen concurrerende prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in (reserve)onderdelen die geschikt zijn voor SWD, Wärtsilä en ABC dieselmotoren. We houden een permanente voorraad van meerdere onderdelen die geschikt zijn voor al deze motoren. Ons doel is om voor onze klanten hun motoren werkend te houden met maximale efficiëntie en minimale downtime.

Bezoek onze reserveonderdelenwinkel

RUYSCH INTERNATIONAL BV

Ruysch International is een internationaal handels- / servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van reserveonderdelen van Europese oorsprong voor viertakt dieselmotoren, technische kennis en diensten en advies op het gebied van motordiagnostiek.

Meer informatie

Werkplaats

Onze werkplek is bemand met hoogopgeleid personeel met jarenlange ervaring. Onze revisie-services zorgen voor maximale levensduur voor uw componenten met minimale onderhoudskosten, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en betrouwbaarheid. Ons werk richt zich specifiek op het reviseren en repareren van reserveonderdelen voor viertakt dieselmotoren. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld en onze services uitgebreid tot ultrasoon reinigen en bewerkingen zoals: draaien, frezen, boren en steken.

Wij zijn leverancier van reserveonderdelen van Europese oorsprong geschikt voor:

SWD

R150, DRO210, F240, SW280, TM410

Wärtsilä

20, 22 *, 26, 32 *, 38

*Beperkte reeks

ABC

DX *, DZ

*Beperkte reeks

cronjob