Offerte binnen 24 uur? Klik hier voor het offerteformulier

DE ORGANISATIESTRUCTUUR

Ruysch International is het overkoepelende bedrijf van drie unieke bedrijfsonderdelen: Spare Parts, Consultancy en Technical Agencies. Elk bedrijfsonderdeel is gespecialiseerd in een bepaald gebied van de maritieme en elektriciteitscentrale sector.

Spare parts is verantwoordelijk voor het leveren van motoronderdelen voor 4-takt motoren. Wij leveren hoge kwaliteitsonderdelen van Europese afkomst tegen competitieve prijzen. Wij zijn leverancier van onderdelen die geschikt zijn voor: SWD (R150, DRO210, F240, SW280, TM410), Wärtsilä (20, 22, 26, 32, 38) en ABC (DX, DZ). Bezoek onze Spare Parts pagina om ons aanbod te bekijken!

Consultancy is gespecialiseerd in machinekamer adviesdiensten en motor diagnostische producten, zoals REDS-Martime. Onze technische adviseurs geven op maat gemaakt advies met behulp van ons Machinekamerscan-concept. Via dit concept adviseren wij hoe u uw kosten kan minimaliseren en efficiëntie van uw motor kan maximaliseren.

Technical Agencies bezit meer dan 27 exclusieve contracten met scheepsreparatiewerven over de hele wereld. Naast de werfrepresentaties vertegenwoordigen wij ook fabrikanten van vloeistofbehandelingen voor schepen en een aantal overige bedrijven gespecialiseerd in maritieme diensten.