wartsila 26 - RESERVEONDERDELEN VOOR wartsila 26

Al onze onderdelen voor de wartsila 26 motoren worden geproduceerd door Original Equipment Manufacturers (OEM) uit Europa. Dit garandeert dat al onze onderdelen worden vervaardigd volgens de hoogste normen die zijn opgesteld door de motorenfabrikanten. Vanwege ons grote klantenbestand kopen wij onze reserveonderdelen in badges. Dit zorgt voor beschikbaarheid van voldoende voorraad.

We verkopen ook originele recon-onderdelen. Deze onderdelen worden altijd gereviseerd in onze eigen werkplaats volgens de specificaties van de motorfabrikant. Dit garandeert dat al onze recon-onderdelen voldoen aan de originele normen.

Op al onze onderdelen bieden wij standaard garantie. Indien nodig kunnen we onderhandelen om de standaard garantieperiode van het gevraagde onderdeel te verlengen.

Stelschroef

Stelschroef

143 0010
  •   6L26
  Neem contact met ons op voor onze actuele voorraad

* Alle producten zijn geschikt voor het gemelde motortype en merk. Elke getoonde onderdeelnummers worden alleen gebruikt om het product te identificeren.

WÄRTSILÄ - ONDERDELEN VOOR WÄRTSILÄ 26 MOTOREN

De Wärtsilä 26 is ontwikkeld als antwoord op een behoefte in de markt aan een nieuwe motor in de klasse van 260 mm cilinderboringen. De eerste motor werd geleverd in 1996. We bieden reserveonderdelen van originele kwaliteit die geschikt zijn voor de volgende configuraties: 6L26, 8L26, 9L26, 12V26, 16V26.

WÄRTSILÄ 26 KENMERKEN VAN DE DIESELMOTOR

  • Gebouwd in verschillende configuraties 6, 8 cilinders in-line motoren en 12, 16 cilinders in V-vorm motoren.
  • Heeft minder onderdelen, minder onderhoudsvereisten, een laag brandstofverbruik, lagere emissieniveaus en kan op verschillende brandstoffen rijden.
  • Volledig compatibel met de IMO TIER II-voorschriften voor uitlaatemissies.