Ju keni asnjë faqe në your shopping cart.

Ne ofrojmë pjesë këmbimi me cilësi të lartë nga origjina evropiane me çmime konkuruese. Qëllimi ynë është që motorët e klientëve të punojnë në efikasitet maksimal dhe me kohë minimale të ndërprerjes.Klikoni këtu për të parë orarin tonë të ndryshuar të punës


I përshtatshëm për

ABC


I përshtatshëm për

Wärtsilä


I përshtatshëm për

SWD

CILITYSIS & SIGURIA

Për të siguruar shërbimin më të mirë të mundshëm të orientuar drejt klientit, ne i kushtojmë rëndësi të madhe cilësisë dhe sigurisë. Standardet tona të larta zbatohen për kompaninë tonë brenda vendit, si dhe për furnitorët tanë. Ne zotërojmë që nga viti 1994 certifikatën ISO 9001. Ne gjithashtu mund të ofrojmë certifikata për shumicën e produkteve ku një të tillë e kërkon Shoqëria juaj e Klasifikimit.

PJESA PARERBASHKT

Për më shumë se vite 80 ne jemi përqendruar dhe specializuar në blerjen dhe shitjen e pjesëve të reja dhe rigjeteruara të pjesëve rezervë të motorit dizel në të gjithë botën. Ne furnizojmë me industri detare dhe gjeneruese të energjisë. Ne ofrojmë pjesë rezervë me cilësi të lartë me origjinë evropiane me çmime konkurruese. Ne jemi te specializuar në pjesë këmbimi të përshtatshme për SWD, Wärtsilä, dhe ABC diesel motorët. Ne mbajmë një stok të përhershëm të pjesëve të shumta të përshtatshme për të gjithë këta motorë. Qëllimi ynë është ta mbajmë motorin e klientit tonë që funksionon në efikasitet maksimal dhe me humbje minimale.

Vizitoni dyqanin tonë për pjesë këmbimi

RUYSCH INTERNATIONAL BV

Ruysch International është një kompani tregtare / shërbimi ndërkombëtar e specializuar në furnizimin e pjesëve rezervë me origjinë evropiane për motorët me naftë me goditje 4, njohuri teknike dhe shërbime dhe shërbime të këshillimit për diagnostikimin e motorit.

Më shumë informacion

Punishte

Vendi ynë i punës plotësisht është në pronësi të personelit të trajnuar me përvojë shumë vjeçare. Pa kompromentuar sigurinë dhe besueshmërinë, shërbimet tona të rimarrjes ju lejojnë të arrini jetën maksimale të shërbimit për përbërësit tuaj me kosto minimale të mirëmbajtjes. Vendi ynë i punës përqendrohet posaçërisht në riparimin dhe riparimin e pjesëve rezervë për motorët me naftë me katër goditje. Ne u zhvilluam me kalimin e viteve dhe zgjeruam gamën tonë të aktiviteteve në pastrim dhe përpunim tejzanor, siç janë: kthimi, bluarja, shpimi dhe goditja me thikë.

Ne jemi stokist të pjesëve të këmbimit me origjinë evropiane të përshtatshme për:

SWD

R150, DRO210, F240, SW280, TM410

Wärtsilä

2022 *, 26, 32 *, 38

* Gama e kufizuar

ABC

DX *, DZ

* Gama e kufizuar