Rreth nesh

Ruysch International është një kompani ndërkombëtare tregtare e specializuar në furnizimin me pjesë rezervë me origjinë evropiane për motorët me naftë me goditje 4, njohuri teknike dhe shërbime dhe shërbime të këshillimit për diagnostikimin e motorit. Ruysch International u themelua në 1935 nga familja Ruysch, për të cilën gjenerata e tretë është përgjegjëse sot. Ne jemi të njohur për depërtimin tonë teknik, rrjetin tonë gjithëpërfshirës të njohurive dhe saktësinë dhe shpejtësinë që klientët tanë varen.