PAJISJET E GJUHIT

Brenda një motori me naftë detare, puna e pajisjeve të injektimit të karburantit ka një rëndësi të madhe. Megjithë dëmtimin më të dukshëm, të shkaktuar nga keqfunksionimi, performanca e një anije në drejtim të konsumit të karburantit, hp-daljes së motorit dhe emetimeve të shkarkimit, varet nga kjo pajisje. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pajisjeve të karburantit dizel me cilësi të lartë të përshtatshme për motorin e listuar më poshtë lloje. Ju lutemi na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me pajisjet e karburantit që ne ofrojmë.