Ju keni asnjë faqe në your shopping cart.

Wartsila 26 Shufra lidhës E RE

Wartsila 26 Shufra lidhës E RE

NË QENDËR TË VËMENDJES!!!!!!
Në stok shufra lidhëse krejt të reja. Të përshtatshme për Wartsila 26.

Wartsila 26 tani në dispozicion reklama Ruysch26

Ruysch International ka filluar një kompani të re së bashku me profesionistë të tregut për llojin e motorit Wartsila 26. Emri i ri i ndërmarrjes do të jetë Ruysch26 dhe ka filluar zyrtarisht shkurt 2021. Për të gjitha llojet e tjera të motorëve ju përsëri mund të na kontaktoni si zakonisht në Ruysch International.

PJESE TE REJA ENGINE PER SW280 NE STOCK

PJESE TE REJA ENGINE PER SW280 NE STOCK

Ne jemi të lumtur t'ju informojmë për artikujt tonë të ri të përshtatshëm për lejlekun Werkspoor SW280. Ne shtrirëm aksionet tona me kokat e cilindrave, shufra lidhës, pistona dhe pompa të karburantit. Të gjitha cilësitë origjinale OEM. Ju lutemi shikoni përmbledhjen më poshtë për informacionin dhe sasinë e pjesës. Ne dorëzojmë direkt nga aksionet, me kohë të shkurtër dorëzimi me çmime konkurruese.

RUYSCH AMERICAS PRESENTET KUQ KUQ MIRIT N AT FAIR CMP në Meksikë

RUYSCH AMERICAS PRESENTET KUQ KUQ MIRIT N AT FAIR CMP në Meksikë

Nga 8th në 10th të Qershorit, Kongresi vjetor Congreso Mexico Petroleo (CMP) u zhvillua në Monterrey. CMP është një nga ngjarjet kryesore të biznesit për industrinë në det të hapur dhe të energjisë në Meksikë. Ruysch Americas u prezantua në Pavijonin Hollandez të Shoqatës së Energjisë Hollandeze.

PROJEKTI I POLOTS S X Suksesshem 3D

PROJEKTI I POLOTS S X Suksesshem 3D

Gjatë vitit të kaluar ne kemi marrë pjesë me kompani dhe organizata të tjera 27 në pilot projektin në lidhje me shtypjen 3D të pjesëve të këmbimit. Projekti u lançua nga Tremujori i Inovacionit, RDM Maker Space dhe Porti i Roterdamit. U fituan shumë përvoja të reja dhe interesante, shtypja 3D vërtetoi se ishte një teknologji me shumë potencial në industrinë detare.

FALEMINDERIT P FORR T AT MSUAR N US EUROPORT 2015

FALEMINDERIT P FORR T AT MSUAR N US EUROPORT 2015

Ne dëshirojmë të shfrytëzojmë rastin të falënderojmë të gjithë ju që morët pjesë në qëndrimin tonë në Europort 2015! Ne me siguri kemi shijuar takimin me ju dhe shpresojmë të kemi përmbushur pritjet tuaja dhe u kemi përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me produktet dhe shërbimet tona!

VIZITONI N AT EUROPORT 2015

VIZITONI N AT EUROPORT 2015

Ruysch International do të marrë pjesë në Eurport 2015 Rotterdam nga 3 në 6 Nëntor 2015. Ju mund të gjeni stendat tona në 1317 në sallën 1.

WISTA N T TURQI

WISTA N T TURQI

Kjo është java e Shoqatës Ndërkombëtare të Transportit dhe Tregtimit të Grave. Shtë një rrjet i përbërë nga vetëm gra që punojnë në industrinë detare. WISTA dëshiron të frymëzojë, energjizojë, motivojë dhe edukojë gratë në industri, të rrisë kompetencat e tyre dhe t'i fuqizojë ato në karrierën e tyre. Marije Ruysch përfaqëson Ruysch International BV në Stamboll, Turqi. Fotografia tregon delegacionin holandez të WISTA. Në përgjithësi, ka gra 220 nga vendet 36.

PJESMARRJET RUYSCH N A NJ A PROJEKT PILOT PR Printime 3D të PJESMARRJEVE Detare ’!

A është shtypja 3D vetëm një hipotezë? Apo mund të shtypen në të vërtetë pjesët e anijeve, të cilat plotësojnë kërkesat e larta të industrisë së transportit? Këto pyetje do të përgjigjen gjatë projektit '3D shtypje të pjesëve të këmbimit detar', i ekzekutuar nga një konsorcium i kompanive të lidhura me portin 27, përfshirë Ruysch International.

PRODHIM T TO BNI N IN BIZNES P FORR VITET 80

PRODHIM T TO BNI N IN BIZNES P FORR VITET 80

PRODHIM T TO BNI N IN BIZNES P FORR VITET 80

Afarë piketë: At Ruysch International ne festojmë përvjetorin tonë të 80-vjetorit. Para së gjithash, ne dëshirojmë të falënderojmë marrëdhëniet tona për mbështetjen e tyre përgjatë viteve.

RUYSCH INTERNATIONAL KUJDES BARI-SHIP 2015

RUYSCH INTERNATIONAL KUJDES BARI-SHIP 2015

Ne marrim pjesë në ekspozitën Bari-Ship 2015 në maj 21-23 në Imabari, Japoni. Benjamin Keers, Menaxheri ynë i Lindjes së Mesme dhe të Largët, është i gatshëm t'ju takojë në qëndrimin HO-02 në Holland Paviol. Ne mezi presim t'ju takojmë dhe t'ju informojmë në lidhje me pjesët rezervë origjinale për motorët me naftë me goditje 4 që ofrojmë dhe për sistemin tonë të ri të diagnostikimit të motorit, REDS-Detare.

PASURISHT PASUR RECERTIFIKIMIN ISO 9001!

PASURISHT PASUR RECERTIFIKIMIN ISO 9001!

Ne kemi provuar përsëri me sukses që proceset tona dhe sistemet e menaxhimit plotësisht i përshtaten ISO 9001 duke kaluar inspektimin vjetor ISO pa asnjë devijim të ngritur. E gjithë organizata jonë, përfshirë vendin tonë të punës, proceset kryesore, sistemet dhe menaxhimi u audituan. Organizata jonë përqendrohet intensivisht në menaxhimin e cilësisë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të aktiviteteve; një punë e cila përsëri shpërblehet me një rinovim të certifikimit tonë ISO.