Pjesë rezerve Anglo Belgian Corp DX:

Faqe 1 e 3
Rezultatet 1 - 48 e 119
Asnjë grup image

Anodë

610.043.1100.10

Asnjë grup image

Shkurre

610.011.8202.10

Asnjë grup image

V-ring

610.041.1118.10

Asnjë grup image

Valvul

610.011.7602.10

Faqe 1 e 3

* Të gjitha produktet janë të përshtatshme për llojin dhe markën e shënuar të motorit. Numbersdo numër pjesësh i shfaqur përdoret vetëm për të identifikuar produktin.

ABC DIESEL - PJESE PARERBASHKT P FORR ABC DIESEL DX

Besueshmëria dhe qëndrueshmëria janë fjalët kyçe për këtë motor, një koncept i provuar që ofron qëndrueshmëri. Ne ofrojmë pjesë rezervë të një cilësie origjinale të përshtatshme për konfigurimet e mëposhtme: 3DXC, 6DXC dhe 8DXC.

KARAKTERISTIKA T OF ABC DIESEL DX ENGINE

  • Motori me 4 goditje me shpejtësi mesatare
  • Injeksion i drejtpërdrejtë i karburantit
  • DX (aspiratë natyrore), DXS (turbocharged), DXC (turbocharged & interooled)