Ju keni asnjë faqe në your shopping cart.

swd stork werkspoor 210 - PJESE Kembimi PER swd stork werkspoor 210

Të gjitha pjesët tona rezervë për swd stork werkspoor 210 motorë prodhohen nga Prodhuesit e Origjinës së Pajisjeve (OEM) nga Evropa. Ky garuant që të gjitha rezervat tona prodhohen sipas standardeve më të larta të përcaktuara nga motorët e prodhuar. Për shkak të bazës tonë të madhe të klientëve, ne blejmë pjesët tona në shënja. Kjo siguron disponueshmërinë e stokut të mjaftueshëm.

Ne gjithashtu shesim pjesë origjinale të rindërtimit. Këto pjesë gjithmonë rindërtohen në punëtorinë tonë në përputhje me specifikimet e prodhuesve të motorit. Kjo garanton që të gjitha pjesët tona të pajtimit përputhen me standardet origjinale.

Ne ofrojmë garanci standarde për të gjitha pjesët tona rezervë. Nëse është e nevojshme mund të negociojmë për të zgjatur periudhën standarde të garancisë së pjesës së kërkuar.

PJES Kembimi STORK WERKSPOOR DIESEL 210:

Faqe 1 e 24
Rezultatet 1 - 48 e 1110

* Të gjitha produktet janë të përshtatshme për llojin dhe markën e shënuar të motorit. Numbersdo numër pjesësh i shfaqur përdoret vetëm për të identifikuar produktin.

SWD STORK WERKSPOOR - PJESE PARERBASHKT P FORR SWD STORK WERKSPOOR 210 Motorë

DRO 210 është një motor dizel me katër goditje me shpejtësi të mesme "detyrë të rëndë". DRO 210 është ndërtuar në disa konfigurime: 3, 4, 5, 6 dhe 8 motorë me cilindra në linjë. Për të dy, motorët me cilindër 6- dhe 8-, versionet turbocharged dhe interooled janë në dispozicion. Ne ofrojmë pjesë rezervë me cilësi origjinale të përshtatshme për konfigurimin e mëposhtëm: DR216, DR218, DRO216, DRO218, DRO216K, DRO218K.

KARAKTERISTIKA T OF ENGINAVE DRO 210

  • Katër goditje, rrotullues me teknologji injeksioni të karburantit me 1 vrima.
  • Varka me gunga përbëhet nga shtresa e krevateve dhe blloku i cilindrave.
  • Koka e cilindrit me valvulat e shkarkimit dhe hyrjes të ndërrueshme, një nga secila për cilindër.
  • Rotacioni në drejtim të akrepave të sahatit (standard) ose në drejtim të akrepave të orës.