Ju keni asnjë faqe në your shopping cart.

swd stork werkspoor 410 - PJESE Kembimi PER swd stork werkspoor 410

Të gjitha pjesët tona rezervë për swd stork werkspoor 410 motorë prodhohen nga Prodhuesit e Origjinës së Pajisjeve (OEM) nga Evropa. Ky garuant që të gjitha rezervat tona prodhohen sipas standardeve më të larta të përcaktuara nga motorët e prodhuar. Për shkak të bazës tonë të madhe të klientëve, ne blejmë pjesët tona në shënja. Kjo siguron disponueshmërinë e stokut të mjaftueshëm.

Ne gjithashtu shesim pjesë origjinale të rindërtimit. Këto pjesë gjithmonë rindërtohen në punëtorinë tonë në përputhje me specifikimet e prodhuesve të motorit. Kjo garanton që të gjitha pjesët tona të pajtimit përputhen me standardet origjinale.

Ne ofrojmë garanci standarde për të gjitha pjesët tona rezervë. Nëse është e nevojshme mund të negociojmë për të zgjatur periudhën standarde të garancisë së pjesës së kërkuar.

PJES Kembimi STORK WERKSPOOR DIESEL 410:

Faqe 1 e 34
Rezultatet 1 - 48 e 1597

* Të gjitha produktet janë të përshtatshme për llojin dhe markën e shënuar të motorit. Numbersdo numër pjesësh i shfaqur përdoret vetëm për të identifikuar produktin.

SWD STORK WERKSPOOR - PJESE PARERBASHKT P FORR SWD ENGJINT TM410

TM410 është një motor diesel me katër goditje me shpejtësi të mesme (të ftohur me ujë). Ne ofrojmë pjesë rezervë të një cilësie origjinale të përshtatshme për konfigurimet e mëposhtme: 6TM410, 8TM410, 9TM410, 12TM410, 16TM410, 18TM410, 20TM410.

KARAKTERISTIKA TG ENGINAVE TM410

  • Katër goditje, injeksion i drejtpërdrejtë i karburantit.
  • Koka e cilindrit me dy valvola shter dhe një ose dy valvola hyrëse.
  • Motori uni-drejtuar ose direkt i kthyeshëm.
  • Projektuar për funksionimin e karburantit të rëndë me specifikimet që plotësojnë ISO 8217: 2005 (E), ISO-F-RMH 700.