wartsila 26 - PJESE Kembimi PER wartsila 26

Të gjitha pjesët tona rezervë për wartsila 26 motorë prodhohen nga Prodhuesit e Origjinës së Pajisjeve (OEM) nga Evropa. Ky garuant që të gjitha rezervat tona prodhohen sipas standardeve më të larta të përcaktuara nga motorët e prodhuar. Për shkak të bazës tonë të madhe të klientëve, ne blejmë pjesët tona në shënja. Kjo siguron disponueshmërinë e stokut të mjaftueshëm.

Ne gjithashtu shesim pjesë origjinale të rindërtimit. Këto pjesë gjithmonë rindërtohen në punëtorinë tonë në përputhje me specifikimet e prodhuesve të motorit. Kjo garanton që të gjitha pjesët tona të pajtimit përputhen me standardet origjinale.

Ne ofrojmë garanci standarde për të gjitha pjesët tona rezervë. Nëse është e nevojshme mund të negociojmë për të zgjatur periudhën standarde të garancisë së pjesës së kërkuar.

Vidhja rregulluese

Vidhja rregulluese

143 0010
  •   6L26
  Kontaktoni me ne për stokun tonë aktual

* Të gjitha produktet janë të përshtatshme për llojin dhe markën e shënuar të motorit. Numbersdo numër pjesësh i shfaqur përdoret vetëm për të identifikuar produktin.

WÄRTSILÄ - PJESE PARERBASHKT P FORR WÄRTSILÄ 26 ENGJENA

Wärtsilä 26 u zhvillua si përgjigje ndaj një nevoje në treg për një motor të ri në klasën e lindur të cilindrave 260 mm. Motori i parë u dorëzua në 1996. Ne ofrojmë pjesë rezervë me cilësi origjinale të përshtatshme për konfigurimin e mëposhtëm: 6L26, 8L26, 9L26, 12V26, 16V26.

WÄRTSILÄ 26 KARATERISTIKA INGJINIKE DIESEL

  • Ndërtuar në disa konfigurime 6, 8 cilindra motorët në linjë dhe 12, 16 cilindra në motorët e formës V.
  • Ka më pak pjesë, më pak kërkesa për mirëmbajtje, harxhim të ulët të karburantit, ulje të niveleve të emetimit dhe ka aftësinë për të kandiduar në një larmi karburantesh.
  • Plotësisht në përputhje me rregulloret e shkarkimit të shkarkimeve të IMO TIER II.